Logo NVET

Nederlandse vertaling

Rudolf Steiner,  Euritmietherapie

Rudolf Steiner EuritmietherapieIn opdracht van De Nederlandse Vereniging voor Euritmietherapie is de in 1921 door Rudolf Steiner gehouden Heileurythmie-Kurs voor artsen en euritmisten vertaald. De uitgave is in samenwerking met de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen tot stand gekomen. De Nederlandse vertaling is van de hand van Esther de Gans en werd geredigeerd door Roel Munniks, die ook de aantekeningen verzorgde. Nu is deze bron waaruit de ontwikkeling van de euritmietherapie is ontstaan, in eigentijds Nederlands beschikbaar.

 ‘De indruk ontstaat dat we in het scheppingsmoment zelf mee mogen kijken naar de wordingsgeschiedenis van de euritmietherapie.’ (citaat uit het nawoord van Guus van de Bie)

Op 20 mei 2017 was  de presentatie van het boek en werd het eerste exemplaar uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Vrijeschool de Vuurvogel te Driebergen.
Het boek is verkrijgbaar à € 27,50 (plus porto) en kan besteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.